Varkenshaasje Met Cidersaus

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Varkenshaasjes in plakjes van 1,5 cm. snijden. Kerriepoeder, gemberpoeder en zout door elkaar roeren. Hiermee plakjes varkenshaas inwrijven. In koekepan met anti-aanbaklaag boter verhitten. Plakjes varkenshaas in 4 min. bruin en gaarbakken, halverwege keren. Vlees uit pan nemen. Warmhouden. Cider aan bakvet toevoegen en op hoog vuur 1 min. laten inkoken. Aanbaksels losroeren. Bloem door biogarde roeren. Al roerende biogarde aan cidermengsel toevoegen. 2 min. zachtjes laten koken tot gebonden saus ontstaat. Saus op 2 warme borden schenken. Stukjes tomaat en evt. basilicumreepjes erover verdelen. In midden plakjes varkenshaas rangschikken.

Varkenshaasje Met Cidersaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cidersaus met appeltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Normandische wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Patrijs met cidersaus en geroosterde pompoen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appeltjes en cidersaus
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept