Kabeljauw Met Sinaasappelsap Uit De Magnetron ---

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De kabeljauwfilet in een schaal leggen en afdekken met het deksel of plasticfolie. In een magnetron op de laagste stand 4 min. laten ontdooien. De kabeljauwfilet keren en in nog 3 min. verder laten ontdooien. Intussen de sinaasappel uitpersen. De paprika schoonmaken en in dunne ringen snijden. De ontdooide kabeljauwfilet inwrijven met peper en zout en bestrijken met de mosterd. Terugleggen in de schaal. De paprika erover verdelen. Het sinaasappelsap (3/4 dl.) erover schenken. De schaal weer afdekken met het deksel of plasticfolie. In de magnetron op 3/4 van het vermogen de kabeljauwfilet in 5 min. bijna gaar laten worden. De kabeljauwfilet met de paprikaringen op een warme schaal leggen, afdekken met aluminiumfolie en enkele min. laten nagaren. Intussen de wijn en de creme fraiche door het kookvocht roeren. Onafgedekt in de magnetron op vol vermogen in 3 min. laten inkoken. Met een garde de in 2 klontjes verdeelde koude boter erdoor kloppen. Saus op smaak brengen met peper en zout. Overdoen in een sauskom.

Kabeljauw Met Sinaasappelsap Uit De Magnetron --- is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Shoarmasalade met stoomgroenten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerriewitlof met peterseliepuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept