De kabeljauwfilet in een schaal leggen en afdekken met het deksel of plasticfolie. In een magnetron op de laagste stand 4 min. laten ontdooien. De kabeljauwfilet keren en in nog 3 min. verder laten ontdooien. Intussen de sinaasappel uitpersen. De paprika schoonmaken en in dunne ringen snijden. De ontdooide kabeljauwfilet inwrijven met peper en zout en bestrijken met de mosterd. Terugleggen in de schaal. De paprika erover verdelen. Het sinaasappelsap (3/4 dl.) erover schenken. De schaal weer afdekken met het deksel of plasticfolie. In de magnetron op 3/4 van het vermogen de kabeljauwfilet in 5 min. bijna gaar laten worden. De kabeljauwfilet met de paprikaringen op een warme schaal leggen, afdekken met aluminiumfolie en enkele min. laten nagaren. Intussen de wijn en de creme fraiche door het kookvocht roeren. Onafgedekt in de magnetron op vol vermogen in 3 min. laten inkoken. Met een garde de in 2 klontjes verdeelde koude boter erdoor kloppen. Saus op smaak brengen met peper en zout. Overdoen in een sauskom.
Kabeljauw Met Sinaasappelsap Uit De Magnetron --- is een recept van Smulweb.nl