Andijviestamppot Met Cashewnoten En Shoarmareepjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd deze in stukjes, Kook deze in ca 20 min. Gaar. Verhit de helft van de boter en bak de shoarmareepjes in ca. 4 minuten. Hak de cashewnoten grof en giet de aardappels en pureer ze. Verwarm de melk en roer het met de rest van de boter door de aardappelpuree. Was en halveer de tomaatjes Meng de andijvie samen met de aardappelpuree en voeg de creme fraiche toe. Schep de tomaatjes, shoarmavlees, cashewnoten en djintan door de stampot. Verwarm de stampot goed door.

Andijviestamppot Met Cashewnoten En Shoarmareepjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Shoarma met paprika en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesstamppot met shoarma en knoflooksaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmaschotel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept