Monchou Perzikijs

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de perziken uitlekken en pureer het fruit in een foodproces- sor of wrijf het door een zeef. Splits de eieren. Doe de helft van de suiker bij het eigeel en de andere helft bij het eiwit. Klop het eigeel met een mixer dik en romig. Roer de Mon Chou los met een mixer of in een foodprocessor. Klop de Mon Chou door het eigeel. Roer het gepureerde fruit erdoor. Klop de eiwitten stijf. Spatel het Mon Chou mengsel door de eiwitten. Giet het Mon Chou mengsel in de cakevorm en plaats de vorm minimaal 3 uur in de diepvries. De cake ongeveer een half uur voor gebruik uit de diepvries halen. Serveer het ijs in plakjes.

Monchou Perzikijs is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-notentrifle Met Perzikijs
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Perzikcoupe
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeienroomijs
Bekijk recept

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoencake
40 min Gebak
Bekijk recept
Vanille-kaneelcheesecake met dadel-notenbodem
25 min Gebak
Bekijk recept
Farfalle met romige hamsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept