Begin met de Broccoli en verwijder de grote stronken. Was de groente en breng ze aan de kook, laat ze vervolgens ongeveer 4tot 5 minuten doorkoken (afhankelijk of je ze een beetje harde wilt hebben of niet). Giet daarna het water geheel af en laat in de pan staan drogen (niet op het vuur). Bestrooi het aanrecht met bloem, leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze vervolgens over de bloem met de deegroller tot een ronde lap van ongeveer 2 centimeter groter dan de taartvorm. Bekleed de taartvorm hier vervolgens mee en hou een opstaande rand. Verdeel de Broccoli nu over de vorm en giet het mengsel van de eieren etc, na het nog even goed doorgeklopt te hebben over de taartvorm met Broccoli. Strooi nu de geraspte kaas eroverheen en daarna een laagje paneermeel. Zet het geheel in de oven, liefst op een klein plateau. Laat nu in 30 minuten (niet meegerekend in de bereidngstijd!) goudbruin en gaar bakken.