Chocolade Taart

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel een pak bastogne koeken in een magnetron schaal en leg 100 gr. roomboter boven op de verkruimelde koek. Doe in de magnetron (zonder deksel) en wacht tot de boter is gesmolten. Roer boter door de kruimels doe het over in de multiflex vorm en druk het plat. Klop een pakje slagroom samen met de klopvast en de vanille suiker stijf. Smelt 200 gr chocolade in de magnetron in ongeveer 1 minuut op 700 gram. Als de choclade zacht is roer je de slagroom erdoor met 2 eetl. amaretto. Over het koekdeeg gieten en laten opstijven. Eet smakelijk (is erg machtig!!!)

Chocolade Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept