Chocoladetaart Met Kersen En Ganache: Trouwtaart 27-08-04

0
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De afgekoelde taart overlangs in tweeen snijden. De ganache (zo heet de sjokopasta) over de onderste helft verdelen. De vlaaivulling hierover verdelen. Bovenste helft erop leggen. Witte chocolade smelten au bain marie (niet heet, gewoon kijken, als het begint te smelten roeren, teveel hitte kostte mij tien chocoladerepen de eerste keer en een hoop rommel). Als het helemaal gesmolten is, over de taart gieten, en een beetje uitsmeren. Decoraties erop strooien, indrukken en zo voort. Laten stollen.

Chocoladetaart Met Kersen En Ganache: Trouwtaart 27-08-04 is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecrèmetaart met rood fruit
95 min- Nagerecht
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept
Chocoladetaart met walnoten
Bekijk recept
Whisky-chocoladetaart met zeezout
1uur- Nagerecht
Bekijk recept