Mosselen Van De Vissersvrouw (Mejillones A La Marinera)

6
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe de mosselen met de wijn en laurier in een grote pan en kook ze afgedekt op hoog vuur totdat de schelpen open zijn: schud af en toe aan de pan. Leg ze op een schaal, gooi dicht gebleven exemplaren weg en houd de rest warm. Verhit de olie in een pan en bak de ui, paprika?s en knoflook gaar. Bak de tomaten en cayennepeper ca. 15 minuten mee; de saus moet dik zijn. Breng het met een beetje kookvocht en zout en peper op smaak. Giet de saus over de mosselen en dien ze direct op.

Mosselen Van De Vissersvrouw (Mejillones A La Marinera) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rape A La Marinera
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept