Vlees Met Perzik En Bier

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees in de boter of margarine aanbakken. Voeg er vervolgens de ui,laurierblad,kruidnagel,paprika en tomaat aan toe en laat dit zo′n twee uur zachtjes sudderen. Halverwege de bereidingstijd het bier aan het vlees toevoegen en er doorheen roeren. Breng het geheel op smaak met peper en zout en laat het zonder deksel nog 15 min. sudderen. vlak voordat het gerecht wordt opgediend, roert u de perzik er dooreen.

Vlees Met Perzik En Bier is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met bier en room
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Witlofschuitjes met knapperige rijst-amandelballetjes
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept
The Elvis
Snack
Bekijk recept

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept