Hongaarse Goelasj

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat in een braadpan de olie of het vet heet worden en fruit hierin de uisnippers goudgeel. Voeg daarna de blokjes vlees toe. Roer om en laat het vlees snel lichtbruin bakken. Strooi er bloem over, roer dit door het vlees-ui-mengsel en laat ook de bloem wat kleur aannnemen. Voeg zout naar smaak, karwijzaad, paprikapoeder, knoflook en tomatenpuree toe en onmiddelijk daarom de 1/4 l heet water. Voeg de stukjes paprika aan het vlees toe. Leg een deksel op de pan en laat het geheel 2 uur op zeer laag vuur sudderen. Voeg desnoods nog een keer heet water toe, het is een ′soepachtig′ gerecht. In Hongarije laat men vaak het laatste half uur aardappelblokjes meekoken.

Hongaarse Goelasj is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Een Super Makkelijke Varkens-Goulasj Met Groenten
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Grootvader'S Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goelasj.
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde Hongaarse paprikasoep
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse kipgoulash
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Abrikozen-banaanspringroll met vanille-citroengrassaus
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Pasta op Hongaarse wijze
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept