Koninklijke Kaviaar

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de twee soorten kaviaar af en laat ze uitlekken. Roer het citroensap, de uitjes en de worcestersaus door de roomkaas. Vorm van het kaasmengsel een ronde schijf van ongeveer 20 cm doorsnee en 2 1/2 cm dik, en leg deze schijf op een bord. Leg midden op de kaas de rode kaviaar in een cirkel van ongeveer 12 cm doorsnee. Vorm rond de kaviaar een rand van de olijven. Bedek vervolgens de rest van de kaas met de zwarte kaviaar. Druk de peterselie tegen de zijkant van de kaas. Als er nog zwarte kaviaar over is, kun je die op het bord naast de kaas leggen.

Koninklijke Kaviaar is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Blini's met avocadoroom en zalm
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaviaar van aubergines
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gravad lachs op erwtjessalade met kaviaar
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

koninklijke kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
koninklijke taart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Koninklijke Ballen
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Het Koninklijke Ontbijt
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept