Vruchtenvlaai

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Rol het deeg uit op een ingevette bakplaat. Verdeel het fruit (snij de geschilde appels in plakjes van ca. 1/2 cm. breed, kerf de gehalveerde pruimen aan de bovenkant in, ontpit de kersen) gelijkmatig over het deeg. Laat het deeg in de oven op 50 C. rijzen tot het deeg zichtbaar groter is geworden en bak het daarna meteen. Bestrooi de vlaai als deze nog warm is met kandijsuiker of suiker met kaneel en snij hem in 20 stukken. Combi-magnetron op 150 Watt/170 C., 1e richel van onderen, 30-36 min.

Vruchtenvlaai is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vruchtenvlaai
30-60 min -
Bekijk recept

Vruchtenvlaai
30-60 min -
Bekijk recept