Verwijder het zaad uit de meloen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Was en droog de komkommer en snijd hem klein. Doe meloen en komkommer in een vergiet, bestrooi ze met zout, leg er een bord op en laat ze uitlekken. Verhit wat olie in een koekenpan, bak hierin de amandelen bruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Was de tauge en laat hem goed uitlekken. Maak de radijsjes en bosuitjes schoon. Snijd de radijsjes in vieren en de bosui in ringetjes. Schep de tauge, radijs en bosui in een slakom door. Klop de ingredienten voor de dressing in een kommetje door elkaar en schenk de dressing over de salade. Maak de waterkers schoon en leg deze in een ondiepe schaal. Doe de meloen en de komkommer bij de tauge en schep de salade voorzichtig door. Verdeel de salade over de waterkers en bestrooi hem met geroosterde amandelen.
Meloensalade Met Komkommer En Radijs is een recept van Smulweb.nl