Pittige Andijvie

4
10-20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak het gehakt aan met de geweekte nassikruiden, het ei en de paneermeel en maak balletjes ter grootte van bitterballen. Braad de balletjes. Verhit de wok en bak het spek uit. Bak de ui. Doe de andijvie in porties erbij en laat ze slinken. Doe er de ketjap bij en laat alles 10 minuten stoven. Zoveel mogelijk vocht laten verdampen. Indien er nog teveel vocht is binden met allesbinder. Even proeven en peper en zout erbij en eventueel wat sambal. Als laatste de balletjes gehakt erdoor.

Pittige Andijvie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Andijvieomelet met beenham en kaas
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijviesalade met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept