Chutney Van Ananas En Paprika

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de ananas schoon. Verwijder schil, de zwarte pitten en de harde kern. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Vang het sap op. Snijd de kapjes van de paprika′s en haal de zaadlijsten eruit. Snijd de paprika′s in ringen. Doe de paprikaringen en ananasblokjes met het sap in een pan en giet de helft van de azijn erop. Laat alles een half uur zachtjes koken. Roer af en toe. Doe de rest van de azijn, de suiker, de peper en de mosterdzaadjes in de pan en laat alles nog een ruim een uur op een zeer laag vuur staan. Roer af en toe. De chutney heeft de consistentie van dikke jam. Giet de warme chutney in een of meerdere goed schoongemaakte potten en sluit die af. Bewaar de chutney in de koelkast.

Chutney Van Ananas En Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taartjes met duo van pensen en mangochutney
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mangochutney
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept