Mexicaanse Taart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Snij de ui, paprika en tomaat in kleine stukjes.
  • 2Braad het gehakt rul in de boter en voeg de ui toe.
  • 3Voeg na enkele minuten ook de paprika toe.
  • 4Verdeel ondertussen een derde van de tortillachips over de bodem van een ovenschotel.
  • 5Als het gehaktmengsel gaar is, verdeel dan ongeveer de helft over de chips.
  • 6Verdeel vervolgens de helft van de tomaten over het mengsel en daarover de helft van het blikje mais.
  • 7Doe daarboven een flinke laag andijvie.
  • 8Verdeel over de andijvie 1 bekertje creme fraiche.
  • 9Doe dit alles nog een keer, dus eerst chips, dan het gehakt, de tomaten, de mais, de andijvie en tenslotte de creme fraiche. 1
  • 0Doe de rest van de tortillachips over de schotel en verdeel daarover de geraspte kaas. 1
  • 1Zet de schotel ongeveer een kwartier in een voorverwarmde oven van 225 graden en.. eet smakelijk!

Mexicaanse Taart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillasandwich met kip en avocado
20 min
Bekijk recept
Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Mexicaanse burrito's
30 min-
Bekijk recept