Mexico: Garnalensalade

4
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwijder de zaadjes uit de tomaat en snij het vruchtvlees in stukjes. Maak de avocado schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de avocado, tomaat, ui, peper, koriander en/of peterselie, het pepervocht en de olijfolie door elkaar en breng het op smaak met peper en zout. Leg de uitgelekte garnalen erop en garneer met partjes of plakjes limoen en enkele takjes koriander of peterselie.

Mexico: Garnalensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept