Kokos-Tequilamousse

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Laat de gelatine in ruim koud water circa 5 minuten weken.
  • 2Bereid de santen zoals aangegeven op de verpakking.
  • 3Verwarm het ananassap. Los de suiker erin op.
  • 4Knijp de blaadjes gelatine uit en laat ze van het vuur af al roerend in het ananassap oplossen.
  • 5Roer de santen en de tequila erdoor. Laat het afkoelen tot een lobbig mengsel.
  • 6Klop de slagroom stijf.
  • 7Spatel de slagroom door het gelatinemengsel.
  • 8Spoel de kommetjes met koud water.
  • 9Schep de mousse in de kommetjes. Leg er een kokoskrans op. 1
  • 0Laat de mousse in circa 1 uur opstijven in de koelkast. 1
  • 1Verwarm de jam met 4 eetlepels water. 1
  • 2Stort de mousse op 4 bordjes en schep de saus eromheen.

Kokos-Tequilamousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kokos Tequilamousse
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
KOKOS-TEQUILAMOUSSE
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept