Pannenkoek De Mexico

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-Klop een beslag van het pannenkoekmeel met het ei en de kokosmelk. -Verhit 1 eetlepel zonnebloemolie in een koekenpan en bak het ehakt met de chilipeper in ca.8 minuten rul. -Pel de knoflook en pers het uit boven het gehakt. -Spoel de bonen en voeg ze toe aan het gehakt. Breng op smaak met zout. -Verwarm de oven voor op grillstand. -Verhit steeds wat olie in een koekenpan en bak van het beslag 4 dikke pannenkoeken. Hou ze warm onder aluminiumfolie. -Besmeer de pannenkoeken aan een kant met de salsa en verdeel het ehaktmengsel erover.Vouw de pannenkoeken dubbel. -Bestrooi de pannenkoeken met de kaas en laat deze onder de grill krokant worden (ratineren). Handig:vet een kant van het aluminiumfolie in met olie en plaats deze kant op de pannenkoeken dit voorkomt uitdroging.

Pannenkoek De Mexico is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pofaardappel met sla en tonijndressing
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige tortilla's met kalkoen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bonen-groentesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika's
10 min
Bekijk recept

Pannenkoeken met hüttenkäse en artisjok
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Smurfenpannenkoekjes met blauwe bessen
20 min Nagerecht
Bekijk recept