Masseer het vlees met 1 el. olie, bestrooi het met wat peper en laat het buiten de koelkast op temperatuur komen. Snijd de lente-uitjes in ringen en de tomaat n partjes. Was en droog de spinazie. Bak het vlees aan beide kanten bruin en rose van binnen. Bestrooi het vlees met een beetje zout. Verwarm de tortilla′s in een hete, droge koekenpan (2 minuten om en om). Hussel de spinazie met de lente-uitjes, de tomaat, de rest van de olie, wat zout en peper. Voeg er als laatste de azijn aan toe. Laat de tortilla′s op een plank glijden en besmeer ze met verse roomkaas. Verdeel de spinazie erover en leg de schnitzels erop. Rol de tortilla′s strak op en snijd ze schuin in vieren.
Wrapper Met Kalfsvlees En Spinazie is een recept van Smulweb.nl
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)