Albondigas Al Azafran

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verkruimel het brood & hak de ham of spek fijn met de hand of in een keukenmachine. Roer het gehakt, citroensap & -rasp, tijm, zout & cayennepeper erdoor. Roer in een kommetje de eieren los met saffraan. Vermeng dit mengsel met het vlees zodat er een vrij vohtig mengsel ontstaat. Leg een eetlepel van het mengsel op een met bloem bestrooide bakplaat & rol er een balletje van. Doe dit met de rest van het megsel tot het op is. Bak de gehaktballetjes in de hete olie gaar & goudbruin; schud ze regelmatig om, zodat ze egaal kleuren.

Albondigas Al Azafran is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chimichurri De Azafran
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio De Naranja Con Reduccion De Cava Al Azafran
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Chimichurri De Azafran
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Conejo Al Azafran
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaanse gehaktballetjes in pittige tomatensaus (albondigas)
30 min Snack
Bekijk recept
Albondigas
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Albondigas
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Albondigas Mexicana
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept