Spaanse Kaastaart

6
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de plakken bladerdeeg met de randen op elkaar en rol ze uit tot een lap ter grote van de quichevorm, bekleed de quichevorm met het bladerdeeg en laat dit 5 min. rusten, snijd dan de randen af, prik gaatjes in de bodem, leg er een stuk bakpapier op en de peulvruchten en bak de bodem in 15 min. in de oven gaar, verhit de olijfolie in de koekenpan, dep de plakken aubergine droog en bak ze goudbruin, roer de geitenkaas los met de eieren, roer daar de tijm door en breng op smaak met peper en zout, roer er dan de manchego door, verwijder dan het bakpapier en de vulling van de quichebodem, stel de oven in op 190 graden, bedek de quichebodem met een laagje aubergine, giet hier een laag je kaas over en herhaal dit, laat de bovenste laag aubergine zijn, bak de taart in de oven gedurende 25 min.

Spaanse Kaastaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept