Verwarm de oven voor op 190 C. besprenkel het brood met de olie, leg het brood op een bakplaat en bak het in 10 minuten goudbruin. Schaaf de geitenkaas in grove krullen. Laat de ansjovis uitlekken. Halveer de tomaten, verwijder de zaden en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes. Pel en snipper de knoflook. Hak het basilicum fijn. Meng de tomaat met de knoflook, olie en het basilicum. Snijd de paprika in kleine stukjes en meng de olie en het citroensap erdoor. Beleg de helft van het brood met de tomatentopping en garneer het royaal met geitenkaaskrullen. Beleg de andere helft met de paprikatopping en ansjovis. Garneer de broodjes met oregano en grof gemalen peper.Voorbereiding stijd circa 25 minuten. Bevat per stuk 125 calorieen, 4 gram eiwit, 9 gram vet en 7 gram koolhydraten.
Geroosterd Brood Met Paprika, Tomaat En Geitenkaaskrullen. is een recept van Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Fleurige salade met honingnoten en geitenkaaskrullen