Jambalaya Met Zeevruchten

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak hierin de ui, paprika, selderij en knoflook in ongeveer 5 minuten zacht. Voeg tomaten, tomatensaus, bouillon, peterselie en kruiden toe en laat zacht koken tot de tomaten gaar zijn en het vocht iets is ingekookt. Proef en breng op smaak. Voeg de visproducten toe (als je oesters gebruikt, deze in kleine stukjes snijden en de laatste 2-3 minuten meekoken). Laat 5-7 minuten meekoken, tot de garnalen ondoorzichtig en stevig gekruld zijn. Roer vlak voor het serveren de bosuitjes erdoor.

Jambalaya Met Zeevruchten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met kip en chipolata
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Jambalaya met tropisch fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cajun Jambalaya-pasta
30 min-
Bekijk recept