Dep de vis droog, wentel deze door de bloem, bestrooien met peper en zout en kleur deze aan in 3 eetlepel olijfolie aan beide zijden. Schil de raapjes en de aardappelen, snijd ze olijfvormig en kook ze beetgaar in gezouten water. Stoof dan de in blokjes gesneden sjalot, de knoflook en de prei aan in de rest van de olijfolie. Voeg dan de tijm, laurier, de blokjes tomaat en de wijn toe en laat 10 minuten stoven. Voeg de visbouillon, de vis en de schelpdieren toe, dek de pan af en laat nog eens 7 minuten garen. Blancheer dan de broccoli, de in stukken gesneden courgette en de schoongemaakte jonge worteltjes (met nog wat groen eraan) 3 minuten in het kokende gezouten water. Haal de vis, de schelpdieren en de groenten uit de pan en verdeel dit over de borden. Zeef het kookvocht, werk dit af met de room, lepel op ieder bord wat rond de vis en garneer met de aardappelen, courgette, raapjes, woreltjes en breoccoli.