Torentje Van Gamba's En Gedroogde Serranoham Op Paellabedje

4
Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voor de paella : fruit de stukjes ui in de olijfolie tot glazig en voeg de gewassen en uitgelekte rijst toe en roer. Voeg de saffraan, de tijm en de laurier toe en laat ca. 5 min in de pan stoven. Voeg in 3 keer de bouillon toe. Voeg na halve kooktijd de mosselen toe en op het einde de calamares. Voeg daarna de boter en room toe en bestrooi met peper en zout. Afdekken en warmhouden. Voor de gamba?s : verwijder de donkere ingewanden in het midden aan de bovenzijde van de gamba?s. Bestrooi met peper en zout. Bak op een stevig vuur in een koffielepel olijfolie.

Torentje Van Gamba's En Gedroogde Serranoham Op Paellabedje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Sandwich torentje met rosbief
25 min -
Bekijk recept