Turron De Jijona

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Overgiet de amandelen met kokend water en haal de vliesjes eraf.Maak ze droog en rooster ze in een koekepan zonder vet tot ze bruin verkleuren.Houd er ongeveer 20 heel en maak de rest fijn.Doe de fijngemaakte amandelen in een kom.Roer er de honing en eiwitten door.Vorm van dit mengsel een langwerpige reep van 20cm lang en 6cm breed.Versier hem met de hele amandelen en leg hem op een stuk ingevet papier.Laat de noga in circa 1 week indrogen op een koele plaats. En snijd dan de noga in ongeveer 25 stukjes.

Turron De Jijona is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Turron
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Turron Uit Alicante
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept