Gamba'S Met Romescu-Saus

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de gamba′s a la plancha: A. Verhit een koekenpan met anti-aanbaklaag op een hoog vuur. B. Bak de ontdooide, met grof zout bestrooide gamba′s in porties tot ze mooi roze zijn. C. Giet er op het laatst telkens wat koud water over en laat het volledig uitdampen op het vuur. Daardoor worden ze lekker sappig en concentreert het aroma zich. en pel ze.
  • 2 Laat de paprika′s uitlekken, pureer ze samen met de amandelen, peper, zout en azijn tot een gladde saus.
  • 3 Roer er olijfolie en tomatenpuree door en serveer de saus met de gamba′s.

Gamba'S Met Romescu-Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met gamba's
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept