Gambas Al Ajillo

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De garnelen pellen (koppen voor een bisque gebruiken), de garnalen met zout, peper en citroensap inwrijven. Doe nu drie garnalen in ieder ovenschoteltje. De olijven in plakjes snijden en de knoflook snipperen. De olie verhitten. Olijven en knoflook toevoegen met wat peper. Even laten zweten. De geparfumeerde olie over de ovenschaaltjes verdelen. De schaaltjes in een voorverwarmde oven (250 gr. ) plaatsen en in 10 a 15 min. gaar laten worden. Voor het serveren bestrooien met grof gehakte peterselie en garneer met een plakje citroen.

Gambas Al Ajillo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gambas al ajillo - Garnalen met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champi?ones Al Ajillo
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gamba'S Al Ajillo
0-10 min -
Bekijk recept
Gambas Al Ajillo (knoflookgarnalen)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Groentekroketjes, lamsgehaktballetjes, pittige gamba's, bruschetta en salade van courgette
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Teppanyaki mixed grill
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse couscous met gemarineerde gamba’s
1 uur-
Bekijk recept