Zarzuela

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de bouillon met de sherry. Voeg de mosselen toe en kook ze 5 min. in de mosselpan. tot alle schelpen open zijn. Schud de pan enkele keren om. Neem de mosselen uit de pan. Bewaar de bouillon. Verhit 2 el olie en bak hierin de ui 5 min. Voeg knoflook, 2 el peterselie en laurier toe en bak dit 1 min. mee. Roer dan de tomaten erdoor en kook het mengsel in 20-30 min. tot een dikke saus. Bestrooi de kabeljauw met zout en peper. Verhit 2 el olie in een grote koekepan en bak hierin de stukken vis aan elke kant lichtbruin. Voeg de inktvisringen toe en bak ze 2 min. mee. Week de saffraandraadjes in 2 el bouillon en schenk dit samen met de rest van de bouillon bij de vis. Breng het mengsel tegen de kook aan en voeg de garnalen toe. Schep het vismengsel met vocht bij de tomatensaus. Schep ook de mosselen erdoor. Verwarm alles nog even, breng op smaak met zout en cayennepeper.

Zarzuela is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zarzuela (schotel van vis en zeevruchten)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zarzuela De Pescado
20-30 min -
Bekijk recept
Zarzuela
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept