Spaanse Tapasschaal

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200?C. Snijd het stokbrood in plakjes en bestrijk ze met knoflook uit de pers en olijfolie. Rooster de plakjes op de bakplaat goudbruin en beleg met stukjes serranoham. Snijd de kapjes van de tomaatjes en schep ze leeg. Kook het ei hard en pel het. Hak de olijven in stukjes. Laat de tonijn uitlekken, prak het fijn met het ei, de olijfstukjes, 1 teen knoflook uit de pers, 2 el citroensap en 3 el mayonaise. Vul de tomaatjes hiermee. Meng de mosselen met 1 el citroensap, 3 el olijfolie, 1 teen knoflook uit de pers, de gehakte bosui, 1/2 tl paprikapoeder, wat zout en peper en de fijngehakte peterselie.

Spaanse Tapasschaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse tapasschaal
0 min
Bekijk recept
Spaanse Tapasschaal
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept