Tapas: Champiñones Al Ajillo

6
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De champignons schoonmaken en met bloem bestuiven. Vervolgens met citroensap besprenkelen en kort marineren. Olijfolie in een koekepan verhitten en de fijngesnipperde knoflook er in glazig fruiten. De champignons toevoegen en op middelhoog vuur 5-6 minuten laten smoren, dan op hoog vuur kort bakken. Met zout en peper goed op smaak brengen, de gewassen en fijngehakte peterselie erdoor scheppen en het gerecht direct heet serveren.

Tapas: Champiñones Al Ajillo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gambas al ajillo - Garnalen met knoflook
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Champi?ones Al Ajillo
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gamba'S Al Ajillo
0-10 min -
Bekijk recept
Gambas Al Ajillo (knoflookgarnalen)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept