Zoek
Tapa : Kastanjechampignons Gevuld Met Varkensvlees
4
10-20 min -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
325 gr middelgrote kastanjechampignons
schoongeborsteld - vers citroensap - 5 el boter - 3 el gehakte ui - 1 teentje knoflook
geplet of uitgeperst - 125 gr mager varkensgehakt - versgemalen peper en zout - 3 el paneerpeel - 1/2 tl Spaanse brandy of cognac - 1 el gehakte peterselie - 1 el fijngehakte pijnboomp
Bereiding
Bak de gevulde kastanjeboleten in de voorverwarmde oven van 175? C in 15 a 20 minuten goudbruin.
Tapa : Kastanjechampignons Gevuld Met Varkensvlees is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Zoetkruidig varkensvlees
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesmoord varkensvlees
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde rauwe zalm met citroen en olijfolie
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gambas de Albacete
10 min
Snack
Bekijk recept