Zoek
Ansjovisboter Met Groene Kruiden
20-30 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 ansjovisfilets
2 eetlepels fijngehakte peterselie
0,5 theelepel
fijngehakte marjolein
0,5 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels
citroensap
100 gram zachte boter
stokbrood. Voorbereiding 1. De ansjovis met de peterselie en de marjolein tot een pasta wrijven. Bereidingswijze 2. Het paprikapoeder
het citroensap en de boter erdoor roeren.
3. In de koelkast en paar uur laten staan.
4. Van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes maken
of er blokjes van snijden. Serveertips 5. Het stokbrood opwarmen en erbij serv
Bereiding
2. Het paprikapoeder, het citroensap en de boter erdoor roeren.
3. In de koelkast en paar uur laten staan.
4. Van de ansjovisboter met een meloenboor bolletjes maken, of er blokjes van snijden.
Ansjovisboter Met Groene Kruiden is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min
Snack
Bekijk recept
Gebakken lamskoteletten met peterselie-ansjovisboter
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte uien met peterselie-ansjovisboter
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Peterselie-ansjovisboter
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept