Tapas: Jamon Serrano Chips Met Auberginedip

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de ham in de oven tot hij bruin en knapperig is. Snijd intussen de aubergine in zeer kleine blokjes en bestrooi met zout. Spoel het zout er na 15 minuten af. Fruit de sjalotjes in wat olie en voeg aubergine, knoflook en salie toe. Laat op laag vuur gaar worden. Voeg van het vuur af de kappertjes toe en breng op smaak met citroensap, peper, zout en eventueel nog wat olijfolie. Serveer met de ham-chips.

Tapas: Jamon Serrano Chips Met Auberginedip is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde auberginedip met geitenkaas
50 min Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle auberginedip met knoflook
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Auberginedip met sesamzaad
15 min Snack
Bekijk recept
Baba Ganoush, Auberginedip
10-20 min -
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept