Spaans Varkenshaasje

3
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het met peper en zout bestrooide varkenshaasje in de verhitte margarine in 8 minuten bruin en van binnen rosé. Laat rusten onder alufolie. Bak de saucijsjes in hetzelfde bakvat gaar. Snijd de varkenshaas en de saucijsjes in plakjes en doe over in een ovenschaal. Warm de saus nog even door en giet die over het vlees. Zet nog 10 minuten weg in een matig warme oven, zodat de saus een beetje in het vlees trekt.

Spaans Varkenshaasje is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Varkenshaasje met sausje van melk met salie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wok met varkenshaasje en boerenkool
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept