Tapas Gehaktballetjes

2
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Spoel de kappertjes in een zeef onder de kraan af en laat deze uitlekken. Kneed het gehakt met kappertjes, ansjovis, paneermeel, knoflook, ei, nootmuskaat en peper goed door elkaar. Vorm er 24 balletjes van en bestuif deze licht met bloem. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes aan alle kanten mooi bruin. Voeg de ui en paprika toe en laat het geheel 3 minuten sudderen tot de ui zacht is. Voeg de tomaat, wijn en bouillon toe en laat het geheel 30 minuten zachtjes pruttelen. Schep de gehaktballetjes met saus in een schaal en serveer deze warm.

Tapas Gehaktballetjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept