Tapa : Gehaktballetjes In Saus

4
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestuif de gehaktballetjes met bloem. Verhit de olie in de cazuela, en bak hierin de balletjes aan alle kanten goudbruin bij matige warmte. Temper de warmtebron, voeg de ui toe en laat deze glazig worden. Voeg dan de tomaat toe en laat het geheel nog eens 1 minuut garen. Roer de wijn, bouillon en laurier erdoor. Breng het geheel op smaak met peper en zout, sluit de pan af en laat dit 30 minuten zachtjes pruttelen. Stamp ondertussen in een vijzel of met een cutter de peterselie met de knoflook, 1/8 tl zout, saffraan, amandelen en pimenton fijn. Voeg dit mengsel samen met de doperwten toe aan de gehaktballetjes en laat het 15 minuten pruttelen.

Tapa : Gehaktballetjes In Saus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Vis in salade op z’n Andaloesisch
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde rauwe zalm met citroen en olijfolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Met kruiden gemarineerde calamaris
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gambas de Albacete
10 min Snack
Bekijk recept