Spanje: Arroz Con Cordero

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd het vlees in blokjes en smoor dit in de olijfolie samen met de knoflook. Als het vlees gaar is kan de (ongekookte) rijst, het zout en de peper toegevoegd worden. Meng dit goed door elkaar en fruit even goed aan zodat alle rijstkorrels goed bedekt zijn met de olie. Voeg dan het water toe (dubbele hoeveelheid van de rijst) en laat dit geheel ongeveer 20 minuten zachtjes koken. Als het vocht bijna verdampt is kunnen de tuinbonen en doperwten erbij. Laat het geheel nog even zachtjes koken tot al het vocht verdampt is en de tuinbonen en doperwten warm zijn.

Spanje: Arroz Con Cordero is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Estofado De Cordero (lamsstoofschotel)
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cordero Con Miel
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chuletas De Cordero Con Ajos Fritos
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Parrillada Mixta
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenbouillon met tijgergarnalen
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken Chorizobrood Uit Spanje
20-30 min -
Bekijk recept
Fideua - Pastagerecht Uit Spanje
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept