Kalfsvlees Met Tonijnsaus

6
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de fricandeau met de soepgroenten in een stoofpan, schenk er zoveel water op, dat het vlees net onder staat, voeg 2 bouillon tabletten. En breng het afgedekt tot tegen de kook aan. Laat het vlees 1 uur trekken en laat het in het vocht afkoelen (liefst zo snel mogelijk in een bak met water en ijsklontjes). Giet de olie van de tonijn af en meng het met twee el. kapppertjes en 6 ansjovisfilets. Pureer dit tot een gladde saus en roer de mayonaise erdoor. Neem het vlees uit de bouillon (maak van de bouillon eventueel een soep naar keuze) en snijd het vlees in dunne plakken. Schik deze dakpansgewijs op een vleesschaal en lepel de tonijn mayonaise erover. Strooi er nog wat kappertjes en vers geknipte peterselie over. Het is een voorgerecht voor 12 personen of een hoofdgerecht voor 6 personen.

Kalfsvlees Met Tonijnsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Vitello tonnato van gegrilde kalfsentrecote
1uurwachten- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti tonijnsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept