Lamsvlees Met Citroen En Knoflook

6
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een grote, zware pan en bak daar de blokjes lamsvlees in totdat ze lichtbruin zijn. Roer af en toe. Bak, indien nodig, het vlees in gedeeltes zodat de pan niet te vol wordt. Haal het vlees uit de pan met een schuimspaan, leg het op een bord en zet het apart. Doe vervolgens de ui in de pan, eb fruit deze 5 min. totdat het zacht is geworden. Roer het geheel ef en toe. Bak dan de knoflook 2 min. mee en voeg daarna de paprikapoeder toe. Doe, als de smaken zich goed gemengd hebben, het lamsvlees, de vleessappen, peterselie en citroensap erbij. Maak het af met peper en zout. Doe een deksel op de pan en laat het mengsel 1 1/4 tot 1 1/2 uur pruttelen totdat het lamsvlees erg gaar is. Schud de pan af en toe. Voeg als het nodig is wat wijn of 3 eetlepels water toe.

Lamsvlees Met Citroen En Knoflook is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept