Neem ui & knoflook uit de pan & voeg nog 4 eetlepels olie toe. Bestrooi het konijn met zout & peper & bak de vlezige delen (achterpoten & lendenstukken) 10 minuten. Voeg de dunnere stukken toe & bak alles in nog 10 minuten goudbruin. Neem het konijn uit de pan & giet de olie eruit. Giet de wijn in de pan & roer het aanbaksel los. Leg de stukken konijn in een kleine stoofpan & voeg ui, wijn, saffraanvloeistof, peperkorrels, komijn, paprika & cayennepeper toe. Stop de tijm & het verkruimelde laurierblaadje ertussen. Voeg 1,25 dl. water toe tot het vlees bijna onderstaat. Dek de pan af & laat het vlees in ca. 1 uur zachtjes gaar sudderen; let op dat het niet uitdroogt. Proef de saus & voeg nog wat kruiden toe - gebruik zoveel u durft; het is zeer onwaarschijnlijk dat u er meer o doet dan de plaatselijke bewoners!