Konijnenbouten Gevuld Met Pruimen Op Spaanse Wijze

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de uiringen in een beetje olijfolie tot ze glazig zijn. Schep ze uit de cazuela en kleur nu de stukken konijn hierin langs alle kanten goudbruin. Voeg de ui terug toe en giet er wat witte wijn en kruidenbouillon over tot alles onderstaat. Kruid bij met peper en zout indien nodig. Zet een deksel op de cazuela en laat zachtjes pruttelen tot het konijn zacht is (20 a 30 minuten afhankelijk van het konijn). Kook ondertussen apart de zilveruitjes en de gedraaide worteltjes beetgaar in wat lichtgezouten kokend water. Schep de konijnenbouten als ze zacht zijn uit de saus en hou ze warm. Laat de saus inkoken tot ze voldoende dik is. Glaceer de zilveruitjes en worteltjes in boter met suiker en azijn.

Konijnenbouten Gevuld Met Pruimen Op Spaanse Wijze is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn
2u40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept