Tapas: Ei Tapenade

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in 10 minuten hard, laat ze schrikken en afkoelen. Snijd intussen de olijven in kleine stukjes. Snipper het sjalotje en snijd de ansjovis klein. Meng in een schaaltje sjalotje, olijven, kappertjes en ansjovis door elkaar. Meng de kruiden en olie erdoor. Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Schep ze door de tapenade en breng het geheel op smaak met cayenne peper. Tot gebruik afgedekt in de koelkast zetten. Serveren met (stok)brood of toast.

Tapas: Ei Tapenade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gevulde camembert met cranberry’s en rucola
25 min-
Bekijk recept
Frisse maïssandwiches met worst en groentespiesjes
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Spaanse tapas balletjes
Bekijk recept
Tapas
1uur- Voorgerecht
Bekijk recept