Verwarm de oven voor op 2000C. Snijd het stokbrood in plakjes en bestrijk ze met knoflook uit de pers en olijfolie. Rooster de plakjes op de bakplaat goudbruin en beleg met stukjes serranoham. Snijd de kapjes van de tomaatjes en schep ze leeg. Kook het ei hard en pel het. Hak de olijven in stukjes. Laat de tonijn uitlekken, prak het fijn met het ei, de olijfstukjes, 1 teen knoflook uit de pers, 2 el citroensap en 3 el mayonaise. Vul de tomaatjes hiermee. Meng de mosselen met 1 el citroensap, 3 el olijfolie, 1 teen knoflook uit de pers, de gehakte bosui, 1/2 tl paprikapoeder, wat zout en peper en de fijngehakte peterselie. Serveer alle Tapas in schalen of borden (ook de amandelen) en geef er cocktailprikkers bij. Vul de schaal aan met gebrande amandelen en lekkere olijven.