Spaanse Tapasschaal

4
10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 2000C. Snijd het stokbrood in plakjes en bestrijk ze met knoflook uit de pers en olijfolie. Rooster de plakjes op de bakplaat goudbruin en beleg met stukjes serranoham. Snijd de kapjes van de tomaatjes en schep ze leeg. Kook het ei hard en pel het. Hak de olijven in stukjes. Laat de tonijn uitlekken, prak het fijn met het ei, de olijfstukjes, 1 teen knoflook uit de pers, 2 el citroensap en 3 el mayonaise. Vul de tomaatjes hiermee. Meng de mosselen met 1 el citroensap, 3 el olijfolie, 1 teen knoflook uit de pers, de gehakte bosui, 1/2 tl paprikapoeder, wat zout en peper en de fijngehakte peterselie. Serveer alle Tapas in schalen of borden (ook de amandelen) en geef er cocktailprikkers bij. Vul de schaal aan met gebrande amandelen en lekkere olijven.

Spaanse Tapasschaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse tapasschaal
0 min
Bekijk recept
Spaanse Tapasschaal
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept