Zoek
Helado De Pasas De Malaga
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr. muskaatrozijnen
vanille-ijs voor 4 personen
2,5 dl. Malagawijn of zoete oloroso-sherry Bereidingswijze Giet ca.4 eetlepels kokend water over de rozijnen & laat ze 2 uur weken. Laat ze uitlekken & schep ze door het ijs. Schep het ijs in 4 kommen & giet de wijn of sherry er
Bereiding
Giet ca.4 eetlepels kokend water over de rozijnen & laat ze 2 uur weken. Laat ze uitlekken & schep ze door het ijs. Schep het ijs in 4 kommen & giet de wijn of sherry erover.
Helado De Pasas De Malaga is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Wafels met malaga-ijs en gemarineerde druiven
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-ijs met koffie-chocoladesaus
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
malaga ijs (rum - rozijnen)
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
GEHAKT KROKETTEN UIT MALAGA>
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Helado De Canela
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept