Helado De Pasas De Malaga

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet ca.4 eetlepels kokend water over de rozijnen & laat ze 2 uur weken. Laat ze uitlekken & schep ze door het ijs. Schep het ijs in 4 kommen & giet de wijn of sherry erover.

Helado De Pasas De Malaga is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Wafels met malaga-ijs en gemarineerde druiven
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-ijs met koffie-chocoladesaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
malaga ijs (rum - rozijnen)
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
GEHAKT KROKETTEN UIT MALAGA>
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Helado De Canela
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept