Valenciaanse Spinazietaart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de teentjes knoflook in dunne plakjes en fruit deze voorzichtig in wat hete olie in een koekenpan, samen met de bacon. Bak de spinazie een minuutje mee. Klop de eieren los met de melk. Roer de geraspte kaas, plus wat zout en versgemalen peper naar smaak, door de losgeklopte eieren. Vet een kleine taartvorm in met wat olie. Meng de spinazie goed door het eiermengsel en giet het geel in de taartvorm en zet deze in de voorverwarmde oven. Laat de spinazietaart vervolgens mooi goudbruin en gaar worden. De taart is klaar als de eieren gestold zijn, het vocht verdampt is en de korst mooi goudbruin is.

Valenciaanse Spinazietaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazietaart met pijnboompitten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige ei-spinazietaart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart uit Romagna
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietaart met geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Valenciaanse paella
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
De ECHTE Valenciaanse Paella Met Vlees En Vis
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Echte Valenciaanse Paella
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept