Spaans-moorse Amandelcitroentaart

6
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vulling is aan de beurt : rasp de schil van de citroenen en pers ze. Smelt de boter. Meng in de volgende volgorde : suiker, schilletjes, citroensap, gesmolten boter, eieren en amandelpoeder. Giet het mengsel over het gare deeg. Strijk het oppervlak mooi glad. Zet 20 minuten in de warme oven. Laat afkoelen. Schil de citroenen tot op het vruchtvlees en snijd ze in dunne plakjes. Schik ze op de taart en werk af met bloemsuiker.

Spaans-moorse Amandelcitroentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spaans-Moorse amandelcitroentaart
110 min Nagerecht
Bekijk recept

Sangria
15 min
Bekijk recept
Tijgergarnalen op zijn Spaans
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante rode dipsaus
10 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Knapperige taartjes met salsa van garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept