Gemarineerde Olijven

4
Langer dan 2 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de olijven uitlekken en meng ze met de gehakte sjalotten, oregano, knoflook-uit-de-knijper en citroensap.
  • 2 Doe ze in een afsluitbare bokaal en giet er half om half olijfolie en witte wijn op tot ze onderstaan.
  • 3 Laat ze 24 uur marineren in de koelkast.

Gemarineerde Olijven is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept