Zoek
Gemarineerde Olijven
4
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
-
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Een bokaal groene ontpitte olijven
2 sjalotten
1 eetl gedroogde oregano
1 teentje knoflook
sap van een 1/2 citroen
olijfolie
witte wijn Bereidingswijze 1. Laat de olijven uitlekken en meng ze met de gehakte sjalotten
oregano
knoflook-uit-de-knijper en citroensap.
2. Doe ze in een afsluitbare bokaal en giet er half om half olijfolie en witte wijn op tot ze onderstaan.
3. Laat ze 24 uur marineren in de koel
Bereiding
1
Laat de olijven uitlekken en meng ze met de gehakte sjalotten, oregano, knoflook-uit-de-knijper en citroensap.
2
Doe ze in een afsluitbare bokaal en giet er half om half olijfolie en witte wijn op tot ze onderstaan.
3
Laat ze 24 uur marineren in de koelkast.
Gemarineerde Olijven is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kreeft met gemarineerde venkel, sinaasappel en dille
Hoofdgerecht
Bekijk recept