Olie in koekenpan doen en kippenvleugels gekruid met de paella of kipkruiden rondom bruinbakken. plusminus 10 minuutjes In een andere grote koekenpan of wok de ui en de knoflook fruiten, als deze glazig worden de tomaat, sperciboontjes en de chorizo toevoegen. Op iets lager vuur doorbakken. Kippen vleugels uit de pan halen en in hetzelfde vet het varkensvlees om en om aanbakken. Als dit aangebakken is bij het groentenmengsel doen. Daarna blokjes calamares bakken en daarna ook bij het groentennmengsel doen. Ondertussen in een pannetje met twee eetlepels water de mosselen in een paar minuutjes koken. In de lege pan in een beetje olijfolie de rijst glazig bakken. Als dit klaar is ook bij het groentenmengsel doen. dan een paellapan pakken met een doorsnede van ongeveer 35 cm. het rijst-groentenmengsel in deze pan doen en verspreiden over de bodem de bouillon er overheen gieten en goed doorroeren. kippenvleugels, mosselen en gamba?s eroverheen verspreiden afdekken met alufolie en 20 minuten in de hete oven zetten. Na 20 minuten folie eraf halen en nog 10 tot 15 minuten zonder folie in de oven. citroenen in 8 partjes snijden op de paella leggen en serveren met de pan op de tafel.